ONTWERPMODELLERING

Modelleren volgens de functie die het ontwerp moet uitvoeren, de ruimte die het mag innemen, het toelaatbare totaalgewicht, minimale sterkte, dit zelfs parametrisch, zodanig vlot afgeleide producten kunnen ontwikkeld worden, dit dankzij Creo design van PTC. Verdere analyse en validatie worden door Lineaire FEA bevestigd, dit in het ontwerpmodel.

Met Creo kunnen we gebruikmaken van model-based-definition en zijn indien gewenst niet meer afhankelijk van tweedimensionale tekeningen.

Creo  assisteert bij, en informeert over de juiste toepassing van Geometric Dimensioning and Tolerance (GD&T)-informatie.

De software optimaliseert de modelgeometrie voor een efficiënt en foutloos downstream gebruik tijdens productie- en inspectieprocessen.

Verder ondersteunen we de mogelijkheid om textuur, licht en kleur toe te passen op het ontwerp om fotorealistische afbeeldingen voor presentatie te maken. Dit wordt een object “renderen” genoemd ten behoeve van een presentatie.

PTC Creo is inzetbaar gedurende uw gehele ontwikkelingsproces van eerste idee tot en met productie; op het gebied van productcreatie, simulatie en documentatie in 2D en 3D.