Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

 

Opleidingen op maat

opleidingen op maat

Ontdek onze opleidingen op maat die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en ervaringsniveau! Of je nu een beginner, gevorderde of expert bent, wij bieden diverse werkvormen aan om jouw kennis en vaardigheden te versterken.

 

Onze aanpak is flexibel en op maat gemaakt. We bieden gestructureerde lessen om uw kennis op te bouwen met een flow die perfect bij jou past. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze opleidingen bieden voor elk wat wils.

 

Met de interactieve workshops leer je stap voor stap de basis aan. Onze uitgebreide basisopleidingen verdiepen en verfijnen jouw kennis. Ook boeiende demonstraties waarin geavanceerde concepten en technieken aan bod komen kunnen bij Fysim geboekt worden. Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden en uit te dagen op jouw niveau. Bereid je voor om jezelf te overtreffen en schrijf je vandaag nog in voor een opleiding op maat!

Waar en hoe je les krijgt, kies je zelf! We hebben verschillende opties beschikbaar. Je kan bij ons terecht in ons leslokaal te Lier, of we komen naar jou toe voor gastlessen op locatie. Als je liever online wilt leren, bieden we in de toekomst ook boeiende webinars aan op maat.

 

Ben je gepassioneerd door technologie en innovatie? Wil je jouw creativiteit omzetten in tastbare oplossingen? Schrijf je nu in voor één van onze technische opleidingen en geef vorm aan de wereld van morgen! Ontdek de boeiende vakgebieden zoals robotica, 3D-tekenen, duurzame energie en nog veel meer. Leer van experts in het veld en werk aan uitdagende projecten die jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Of je nu net van school komt of op zoek bent naar een carrièreswitch, een technische opleiding opent deuren naar eindeloze mogelijkheden. Schrijf je vandaag nog in!