Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

Categorie
agrarisch
Over dit project

De Greenpacker kan worden aangekoppeld op een Avant-machine. Dankzij dit toebehoren kan de vloer van een paardenbox eenvoudig en efficiënt proper gemaakt worden. De constructie en functionaliteit werd geoptimaliseerd en voldoet zo aan de CE-verklaringseisen volgens de geldende machinenorm.

Het ontwerp is gedocumenteerd en geoptimaliseerd met Creo Parametric met Advanced Assembly eXtension. Het mock-up model werd gedigitaliseerd met behulp van de 3D scan provider ycs3d.com, alsook de native ontwerpbestanden aangereikt door de opdrachtgever zelf. De sub systemen werden met lineaire FEA (eindige elementen analyse in het elastische gebied) geverifieerd op hun sterkte en doorbuiging dit met de door de klant opgegeven belastingsgevallen.