Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

Categorie
elektronica
Over dit project

display & monitoring, Deze beursstand in een roestvrij stalen geborstelde plaatwerk constructie, geschikt om 19-inch 1U hoge modules te monteren, alsook de netwerk en voedingskabels netjes weg te werken

lichtbron EUV-3300: De Light Source van het type EUV is een lichtbron voor ASML-machines, gebaseerd op Laser Produced Plasma. Dit systeem vereist Flow & Thermal Management infrastructuur ten gevolge van het proces waarbij tin-druppeltjes met een CO2-laser bestraald worden om de plasma-bol te behouden. Het doel is om van concept naar proof of concept te gaan.

Systeem omkasting EXE 5000: Machineprocessen worden beveiligd met een esthetische omkasting. Ontwerpen worden kritisch bekeken en alle aspecten van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten worden bewaakt. Er wordt creatief omgegaan met beperkingen in een uitdagende omgeving.