Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

Categorie
elektronica
Over dit project

De behuizing van kunststof is geschikt voor montage op een DIN-rail. Het ontwerp heeft 4 openingen voor 3 fases en 1 neutrale aansluiting, 2 aansluitingen voor LAN connectie en een uitsparing voor een optionele display. Het is nauw afgestemd op de interne PCBA met de juiste lossingshoeken, afrondingen en minimale wanddiktes voor isolatie en structurele sterkte.

De clamp bestaat uit een kunststof behuizing met scharnierende delen en een klik-bevestiging rond de te monitoren geleider. Er is ruimte voorzien voor de sensing pcb’s en bijbehorende bedrading.

Bij het ontwerp werd gebruik gemaakt van Creo Parametric met Advanced Assembly eXtension.