Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

Categorie
automobiel
Over dit project

Het project “schoolbus TP9300” betreft de conversie van een Mercedes

Atego chassis. De personenbus is ook verkrijgbaar in een uitvoering voor kinderen met speciale behoeften of mensen met beperkte mobiliteit. Dit voertuig omvat optioneel dan ook een geïntegreerde lift dit naast de al flexibele interne configuratie met vloerrails voor diverse opstellingen, afhankelijk van het aantal rolstoelen en valide personen dat men wenst te vervoeren.
Het ontwerp en uitvoering van deze volledige ombouw is uitgevoerd met behulp van Creo Parametric met Advanced Assembly eXtension. Voor verdere sales info over deze afgewerkte voertuigen, contacteer charlotte.engels@technicalpoint.be

Locked info design flow: https://fysim.be/design-process-lightweight-strong-modular-superstructure/