Fysim biedt complete ontwerpoplossingen van A tot Z, van het eerste idee of concept tot een volledig gedocumenteerd en maakbaar product of uitvoerbaar project. Onze diensten omvatten solution engineering, industrial design en productontwikkeling, alsook een luik opleidingen of workshops.
Met een solide ervaringsbasis staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Indien nodig hebben we ook een back office voor detail engineering om elk aspect tot in de puntjes te verzorgen.
Vertrouw op ons team van experts om uw visie om te zetten in werkelijkheid en uw project tot een succes te maken.

Categorie
gezondheidszorg
Over dit project

Voor Synergie Nederland werd het verzorgingsbed Pearls ontwikkeld ten behoeve van patiënten met o.a. doorligwonden of zware brandwonden. Het bed bestaat uit een ‘vloeibare’ kristalbak waarop de patiënt kan drijven, waardoor de oppervlaktedruk op de huid van het lichaam verminderd wordt. Het systeem bevat een actuator voor hoogteregeling, een plaatwerkconstructie van roestvrij staal en een buitenbak van polyester.
Het ontwerp is gemaakt met Creo Parametric met Advanced Assembly eXtension en de productiemethoden omvatten plaatwerk, buizenlaserwerk, extrusie, vormgieten en spuitgieten.